élet egy begyulladt szemű macskával

joy post on August 12th, 2009
Posted in harcimacska Tags: , ,

Nem igaz, hogy mindig történik valami, reggelre begyulladt a macska bal szeme. Az igazat megmondva a pofájára és az oldalára több kamilla jut, mint amivel a szemét kimosom, és mostanra eljutottunk odáig, hogyha azt látja, hogy felé indulok menekülni kezd – ez a  verzió még mindig jobb, mintha azt az elvet követné, hogy a legjobb védekezés a támadás.

Az étvágya szuper, nem levert, csak melege van (remélem), nem nyáladzik, és nem melegebb mint általában, de azért kapott egy negyed Algopirint, állítólag gyulladáscsökkentő is (anya mondta), szóval az élet kapja be.

 Úgy döntöttem, hogy eddig voltunk nem rendesen gondozott kisállatok a szomszédból menedékház, semmi szükségem éhező és beteg állatokra, akik a Cickó táljából esznek tehát a bacijaikat szép számmal hagyhatják itt, és pont.

2 responses .

 1. Klau (Állatorvos tanonc) says:

  Szia, csak szeretnék szólni, hogy a cicának nem szabad emberi gyógyszereket adni, mert nagyon veszélyes rájuk és a hormonrendszerüket is könnyen összezavarja, szóval legközelebb, inkább hívj állatorvost.

  • joy says:

   megesküdnék rá, hogy állatorvos írt fel az előző macskámnak kortikoid szteroidot (rem jól írom), ami azért nem vethető össze egyszeri negyed darab algopirinnel.
   egyébként kösz hogy szóltál, időközben megtudtam én is, hogy nem algopirint kell adni nekik, hanem cataflamot, ezt is állatorvostól. lehet hogy húsz éve még nem tanították hogy cicának nem szabad emberi gyógyszereket adni:(
   :-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Website Protected by Spam Master