Category Archive:alap

joy post on March 1st, 2015
Posted in alap Tags: ,

Így íratták alá velem éppen a nyilatkozatot a jogsicsinálásnál, hogy nem fogyasztottam se drogot se alkoholt, se semmit, én meg éppen arra gondoltam, hogy le kellett volna küldeni egy cukker pirulát, mindjárt nem lennék ilyen ideges, csak közbe’ féltem, hogy esetleg akadályoz a koncentrációban is, nem tudom miért, az egyetemen mindig jót tett, meg egyébként is. De tényleg.

Szóval ott ültem, és tudtam, hogy lehet extra jóindulatot vásárolni,  amennyiben nincs különösebb probléma a vezetésemmel, pl szabálysértést nem követek el, és technikailag is minden ok. Szóval annyi történt, hogy húztam útvonalat, elindultam, minden szuperul ment, már kb harminc perce vezettem, mikor parkolni kellett, balra hátra merőlegesen, és annyira elrontottam, mint még soha, komolyan, kétszer kellett javítanom, és még akkor is cinki volt, máskor mindig elsőre sikerül. Voltak egyébként éles helyzetek is, volt egy nő, aki fordítva indexelt, mint ahogy kanyarodott, és a valós kanyarodási irányánál már neki volt elsőbbsége, egyébként nekem, ami kicsit megtévesztő volt, merthogy simán bevágott elém, de szerintem ügyesen megálltam, utána meg kétszer is találkoztam ugyanazzal a betépett mercissel, mutogatott mindkétszer, hogy haljak meg fájdalmasan és lehetőleg az út szélén, hogy ne akadályozzam a továbbhaladását.

Meg volt a fura alak, aki én mentem harminccal, ő meg harmincöttel akart megelőzni, harmincas táblánál persze, és akkor így levettem a lábam a gázról, és fékeztem, és már csak hússzal mentem és  bejelentettem, hogy ezt azért csinálom, hogy elengedjem azt a fickót, erre mondta a vizsgabiztos, hogy hát ezt így is kell, és akkor kb sejtettem, hogy nyertem.

Kicsit fura érzés, mármint elérni valamit, amit évek óta akartam, nézegetem azt a hülye papírfecnit, összesen két hibavonalat kaptam, az egyik, hogy túl korán, de nem zavaróan indexelek, szóval ez nem komoly, abból jön, hogy mindig mondják merre menjek, és úgy beszéltük meg, hogy mindig jóval előbb visszaváltok kettesbe, hogy legyen időm eldönteni, hogy mehetünk-nem mehetünk, és ahhoz mivel először indexelek, bizony korán kell indexelni.

Szóval mindegy, évek óta akartam jogsit, és nagyon durván elhúzódott, tavaly áprilisban kezdtem csinálni, akárhogy is számolom, az tíz hónap. Mindegy, jó tudni ,hogy nyáron minden hétvégén strandolni fogunk a kutyával, meg tavasszal túrázni megyünk, meg minden hétvégén sétálni a Dunához, szóval kellett már régóta.

 

joy post on January 25th, 2015
Posted in alap Tags: , ,

Megkérdeztem az előbb a kutyától, hogy ugyan kinek van rászáradt sár az orrára, mire jelentőségteljesen abélára sandított, és akkor ennyiben is hagytuk a dolgot.

 

Egyébként meg visszamegyek vezetni, ezúttal jogsival fogok távozni, ha mind meghalunk akkor is, azt csá.

 

Mindig is akartem perbében lakni.

joy post on July 23rd, 2014
Posted in alap Tags:

abéla:… felhívtak a T-home-tól, hogy akkor ugye a hidegkúti út 223455-ba kérjük-e a szolgáltatást, én meg mondtam, hogy per bé, mire ő, hogy mi? Én meg mondtam, hogy  hidegkúti út 223455/B, erre a nő teljesen kiakadt, és mondta, hogy ez így egy új megrendelésnek számít, és majd hívnak újra, amikor elkészült, aztán letette.

 

hahaha

MI VAN MÁR?

joy post on June 27th, 2014
Posted in alap Tags: ,

Olyan ez  az életnek nevezett dolog, hogy amibe mostanság belevágtam, az valami iszonytató mértékben fulladt kudarcba, tehát nem csakhogy nem vitt előre, hanem kifejezetten rosszabb lett tőle.

Például, hogy felmondtuk az albérletet, majd átvertek az újjal, aztán elmentünk egy hétvégére üdülni, ami előtt kiment a bokám, és még mindig nehézséget okoz egy labda elrúgása, és szép sötétkék, nem a labda, aztán ahogy munkahelyet kerestem, aztán rendeltem egy gépet a neten, aminek a forgalmazását rendelési idő + 3 napra leállították, és most ülök, hogy akkor találnak-e nekem még egyet, vagy mi van már?

Kaptam a szülinapomra egy masszázskupont, majdnem lejárt, és most be fogom váltani, remélem nem forráznak le, és nem is tépik le egyik izmomat, akármilyen téphető testrészemet, szóval relax punci, relax.

 

Life is fun, de hogy az enyém nem, az hótziher.

A burgidat

joy post on June 27th, 2014
Posted in alap, párberszéd, véleményez
én:
” Black Cab Burger

A főként marhahúsból készült hamburgerekre specializálódott helyen, számtalan extra feltéttel dobhatod fel szendvicsedet. Te bevállalnád grillezett ananásszal vagy mondjuk tükörtojással?
1095 Budapest, Mester utca 46.

tök közel voltunk hozzá:D
 Elküldve (péntek, 10:46)
 Béla:  hazafelé találkozzunk ott?
és akkor nem kell sütnöd sem ma
de drága
meg megsütni a húst kb semeddig se tart
 Béla:  1000/fő
okés
 én:  bevásárolni meg úgyis megünk
de úgy meg 1000 ft /2 fő
 Béla:  én a tiedet szeretem a legjobban
 én:  :D:D
 Béla:  a burgidat

Mindenki fürdik

joy post on May 27th, 2014
Posted in alap Tags: ,

Ismét fent áll az elméleti lehetősége, hogy van melegvíz. Sajnos gyakorlatilag kizárt, merthogy áram nincs hozzá, de legalább már volt itt bojler szerelő (számlával két darab Szent István királyos, anélkül másfél), és megszerelte a bojlert, szóval ismét KÉPES vizet melegíteni. Így három nap után és nagyon sokat jelent nekem, és a következőket fogom csinálni, amikor megjön az áram.

-vizet cserélek az akváriumban

-fürdök

-a béla fürdik.

Ha marad víz, akkor

-a kutya is fürdik.

Ez egy ilyen vizes nap.

 

 

Update 14.15

 

Még mindig nincs melegvíz.

 

Nagyon béná

joy post on May 21st, 2014
Posted in alap Tags: ,

8-10 pótórát kell vegyek, a tesóm egyből le is fordította, hogy “az azt jelenti, hogy nagyon béna vagy”, én meg megköszöntem, mert magamtól nem jöttem volna rá. Továbbra is németezek duolingon, kb az egyetlen jó dolog egy nap, ami történik velem, de a hétvégén abéla elvisz vezetni, nagyon készülök rá, plusz ki kell vágni az ecetfát is, mielőtt kicsúszik a kezünkből az irányítás, és valami sötét éjszaka ránk támad a fiatal hajtásaival együtt.

Plusz keresnünk kell egy másik albérletet, plusz keresnem kell egy másik munkát, ezzel kapcsolatban kezdek kétségbeesett lenni.

 

Kellene egy balta is.

A kutyával meg voltunk állatorvosnál mert köhög, illetve köhögött, aztán öklendezett a köhögéstől, aztán hányt, és lehet, hogy elmúlt volna magától is, de nyilván kompenzálom, hogy Archiebaldon anno nem tudtunk segíteni, szóval mindennel egyből orvoshoz megyünk, ez látszik is, mert mikor kinyitotta az orvos az oltási könyvet, és megnézte, hogy mikkel voltunk  ott korábban, akkor mondta is, hogy itt már minden volt, ami egyrészt igaz, másrészt meg pl amikor zöld gennyes izé folyt a szeméből, mármint a kutyáéból, az tök ijesztő volt, mint a hányós köhögés is, és még én is elkaptam ráadásul. A szemgyulladást.

Szóval kap a kutya köhögés elleni szirupot, ami kizárólag vajas kenyérrel hajlandó bevenni, ha felvágottat is kap hozzá, az még jobb, és esküszöm, hogy mélyebb lett a hangja.

Nem vicc, ebben a kutyában egy bernáthegyi veszett el.

Egyébként ha abéla most megkérdezné, hogy mit szeretnék kapni, akkor egy alátétet a fenyőfácska alá meg egy baltát. Nem utalgatás.

Zsírból lettem zsírrá leszek

joy post on May 8th, 2014
Posted in alap

Miközben az egyik kezemmel a többcentis hájat nyomorgattam a hasamon, és sóhajtoztam, hogy 71, bazdmeg, 71 kiló, a másik kezemmel meg nyomtam befelé a chipset, akkor azért volt egy tétova gondolatom, hogy mindenki azt kapja, amit érdemel.

Probléma?

joy post on March 11th, 2014
Posted in alap

Maga!

Oldja!

Meg!

Happy lendület

joy post on March 10th, 2014
Posted in alap

Lassan kifogy a lendület, olyan, mint a kutyatáp, csak pár marok van a zsák alján, de holnap forestot veszek, mert jönnek a kullancsok, látom, hogy lesnek rànk, aztán elmegyünk az állatorvoshoz lendületért,happy dog sport active, abban van a lendület, abban.