sorszamozott

joy post on November 16th, 2009
Posted in alap

1. szörnyen érzem magam. minden apróságon robbanó ideggörcs csomó vagyok. fogalmam sincs ki az az önkontroll nélküli állat, aki a testemben lakik,de hogy nem én, az is  biztos. szevasz mániás szakasz. szerencsétlen bécinek ma majdnem letéptem a fejét, mert vett egy tollat 980 forintért, aztán képzeletben le is téptem, mikor megláttam, hogy nem mosogatta el a rántott sajtos serpenyőt egész hétvégén, aztán a sajátomat is, amiért nem mosogattam el csütörtökön mielőtt hazamentem.

 2. micsoda dolog az, hogy nincs money_format() windows(!) alatt. szégyen.

3. van új szűrőnk. egy fél vagyonba kerül. ebben a hónapban nem eszek csokit. karácsanyra siporaxot kérek a nagymamámtól, aki decemberben ötödjére(?) műttetni meg a 15 hónapja eltört kezét. most ott tart, hogy talán mozogni fognak az ujjai a műtét után, de megelégedne azzal is, ha nem fájna állandóan.

4. ez az ecsetalga kinyír engem, de a kis levelű vizikelyhet biztosan. szegényke. levágtam a nagyon "beteg" leveleket, és lecseréltem a 11 wattos izzót a 15 wattosra. sürgősen szükségem van egy kölcsön sziámi algaevőre.

5. jim morrison részegen a legjobb – vagy csak részegen jó, nézőpont kérdése. 

6. hogy a szöszben nem hallottam még arról, hogy php 5-ben be lehet állítani az objektumok láthatóságát? whúúúú…

7. mikor lesz új AFLNO?

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Website Protected by Spam Master