joy post on January 6th, 2010
Posted in egyetem

most először eszembe jutott, hogy el kéne olvasni a mailjeimet. mer van nekem egy tárgyam, ahol létrehoztak egy levlistát. most épp 65 elolvasatlan levelem van tőlük. elolvastam, megköszönte az előadó, hogy 55-en elmentek a zh-ra (amin a vizsgajegyet kapjuk) igen ám, de ez a zh etr szerint 19-én lesz. elolvastam még pár mailt, amiből kiderült hogy nem, azt csak fel kell venni azt az időpontot, majd elzarándokolni 5-én és 18-21 óráig megírni az IGAZIT. egyébként lesz pótzh is, szóval mindenki nyugodjon meg, de személyesen kéne rá jelentkezni.

na most akkor mi a fasz lesz.

másrészt meg tele a tököm, mi a kibaszott jóistennek kell felvetetni a néppel egy kamu időpontot? mi akadályozza meg, hogy egyből a helyes időpontot rakja ki arra a fos etr-re? mi a fasznak nem olvasok emaileket?

komolyan mondom, reális esélyt látok arra, hogy egy szép napon felekelek, és sorba kinyírok mindenkit aki szembejön velem az utcán. megérdemlik.

egyébként tegnap pont ebből a tárgyból írtam beadandót éjfélig. miafasz.

 

szerintem az lesz, hogy este fülhallgatómentesítem a fiúm, és íratok egy levelet az én nevemben, hogy bocsá meg, de menni akarok a pótzhra. két kredit az két kredit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Website Protected by Spam Master