Zipzár mizéria

joy post on December 20th, 2010
Posted in alap Tags: , ,

azért az is mekkora, hogy abéla kabátján is tönkrement a zipzár, meg az enyémen, is, szóval béla megkérte az öccsét hogy vigye el zipzároshoz megjavíttatni, mert egyikünk se ért rá.

még jó, hogy csak párszor rágtam abéla szájába, hogy az én kabátomnak az a baja, hogy néha nem lehet felhúzni a zipzárt, néha meg igen, de akkor is szétjön, szóval kocsit kell rajta cserélni, és készen van, ezt kell mondani, hogy ki kell cserélni a kocsit.

erre jött fel este abéla munka után, hogy elvitte a tesója a kabátokat, az övét ott is hagyta, de az enyémet visszahozta, mivel nincs semmi baja, tessék fel is van húzva a zipzár.

úgyhogy egyből kaptam egy kis idegrohamot, amit lenyeltem, nem tehetnek róla hogy hülyék stb, mondtam jól van, majd hazamegyek Bajára, ott megcsináltatjuk.

aztán csak előkerült még a téma, tehát volt alkalmam egy közepes dühroham közben bemutatni, hogy nem NEM LEHET MINDIG FELHÚZNI a zipzárt, ezért kellett MEGJAVÍTTATNI, hát nem vagyok annyira HÜLYE, hogy egy jó télikabátot TÉLEN TÉLEN!!!! elvigyek MEGJAVÍTTATNI, hát mégis mi a faszt gondolnak rólam, ekkor adta meg magát a jónak ítélt zipzár: nemes egyszerűséggel kettétört, azóta is kerülgetjük a darabjait.

Egyébként nem tudom eldönteni, hogy ki a legagyroggyantabb a történetben, a fiúm tesója, aki nem erősködött, hogy hát mégse küldenek ide egy jó kabátot, vagy a zipzáros néni, aki feltételezte, hogy van olyan hülye, aki elvinne hozzá egy jó kabátot, egyszóval holtversenyben vezetnek.

Még agyalok ezen egy kicsit.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Website Protected by Spam Master