Őszül

joy post on November 30th, 2011
Posted in alap Tags: ,

Mesélte abéla, hogy Veszprém-Szeged úton végig egy velem egykorú lány(nő) mellett utazott (felhördültem), és egész úton egy szót se szóltak egymáshoz(megnyugodtam), de Szegeden leszállás előtt a lány odaköszönt neki, hogy “Viszont látásra”! (felröhögtem), hát mi ez már, mondja, biztos nem az ősz szálak miatt a hajamban.

Milyen szálak, azok tincsek, gondolom, de azért azt mondtam, hogy szerintem a szakáll többet öregít, mint a haja, de hiába, biztos látta rajtam hogy.

Kicsivel később megjegyezte, hogy mekkora ősz tincs van már elöl a hajában, ami engem elég váratlanul ért, és csak annyit tudtam mondani, hogy de édes, az már hónapok óta ott van!

Erre olyat mondott a fiúm, hogy hogy akárhányszor találkozunk, neki mindig van x önbizalma, és mire elmegyek már csak x-50 marad. Azt nem tudom, hogy az 50 honnan jött, vagy arányaiban hogy viszonyul x-hez, de sztem abéla se. 50 ezek szerint nagy számnak tűnik a jogászoknál. ezt érdemes megjegyeznem, hátha egyszer az életben ügyvéddel kell alkudoznom, és akkor majd bevághatom, hogy a per tárgyának értékének 1/ÖTVENED részéért vállalja az ügyet. A fiúm szerint az ügyvédek/jogászok/ügyészek nem teljesen hülyék a reálos dolgokhoz. Szerintem se teljesen, csak majdnem teljesen.

Azt se kérdeztem, hogy az önbizalma visszatöltődik-e akkor, mikor nincs a közelemben de szerintem igen, mivel elég gyakran jön olyan elbeszélésekkel, hogy ült a buszon és mellé/vele szembe ült egy dugni való tök jó csaj, és végig vele szemezett. Ilyenkor persze sose mondom, hogy biztos az ősz haját nézte, tehát végeredményben egy arany jó lélek vagyok.

Egyébként meg hogy rólam is legyen szó, voltam tegnap programozós-állásos tesztíráson, és mivel utoljára alkfejl. órán előző félévben láttam java-sql kódot (c# rulz), úgy is sikerült. Tehát már voltam egy olyan tesztíráson, ahol csak az iq tesztet és az általánosan művelős(helyesírás) részt tudtam normálisan kitölteni. ezzel bekerültem a tipikus végzős programozó körbe: okos, de nem tud szart se.

Ezúton jelzem, hogy az adatbázis-kezelőt az imént látott módon kell leírni, mert háromszoros szóösszetétel. Ugye??

fail.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Website Protected by Spam Master