javításra nincs lehetőség.

joy post on June 27th, 2012
Posted in Uncategorized

Megyek ma vizsgadolgozatot megtekinteni, a sajátomat. Érthetetlen módon nem elégséges. Van egy nagyon kellemes abszurd szájíze a dolognak, a párbeszéd jut eszembe amikor a tanítvány számon kéri Gold-ot, hogy egy Istennel kapcsolatos kurzuson miért Shakespeare királydrámáit tanítja, mikor őt Isten érdekli, miatta vette fel a kurzust. Gold letolja, hogy meg kellett volna kérdeznie a tanulmányi tanácsadóját, hogy hogyan működnek a dolgok. Ha Istenről akar tanulni, akkor teológia helyett pszichológiát kell hallgatnia. A diák szárazon azt válaszolja, hogy Gold a tanulmányi tanácsadója, és sosincs a szobájában a fogadóórájakor.

Gold zavartan azt tanácsolja, hogy menjen máskor, akkor ott van.

Az ahhoz a tanárhoz, akit ma meg szeretnék látogatni kapcsolódó összes etr-es bejegyzés (fogadóóra, iroda) üres, a honlapja nem létezik, a látogatáshoz megfelelő hely és a kielégítő időpont szájhagyomány útján terjed. Én szerencsére kétszer is (hely-idő külön) a megfelelő fórumokat olvastam a megfelelő időben.

Korábban már emlegettem a jósnőképzést, ez bizonyára még a kezdő, szint jelenbe látás. Kártyavetésből fogadóóra és iroda meghatározása. Teljesítendő minimum 50%. Aláírás a tanár fogadószobájában, fogadóórán. Segédeszköz nem használható.

Javításra nincs lehetőség.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Website Protected by Spam Master