Category Archive:Uncategorized

joy post on September 23rd, 2018
Posted in Uncategorized

Új küzdelmek. – Miután Buddha meghalt, még évszázadokig mutogatták az árnyékát egy barlangban – egy iszonyatosan félelmetes árnyékot. Isten halott: ám az ember természete már csak olyan, hogy talán még évezredekig lesznek barlangok, amelyekben megmutatják az Isten árnyékát. – És nekünk – nekünk még az árnyékát is le kell győznünk!

Vidám tudomány

meghalok egy cigiért

joy post on December 20th, 2015
Posted in Uncategorized

joy post on October 15th, 2015
Posted in Uncategorized

Nem vagyok jól, se fizikailag se máshogy, írtam augusztusban, csak nem raktam ki, és az a helyzet, hogy most is, csak még inkább. Az életemben levő biztos pontokat beszívta egy fekete lyuk*, én meg csak nézek, hogy mi lesz így már.

A mi lesz már egy ilyen jó kérdés, mi a fasz lesz már, jobban illik ide. Este iszok, porszívózok, aztán belefekszek.

 

*a kutya jól van

halászléfőző népünnepély

joy post on July 9th, 2015
Posted in Uncategorized

Most mondtam abélának, hogy a hétvégén a bunyevác népzenészeknél fogunk partyzni, nem ilyen wellhellon, meg ilyeneket. Még ellenkezik, de csak azért, mert nem próbálta még soha!

 

Belezúgtam a !!-be. Minden!!

joy post on March 19th, 2015
Posted in Uncategorized

Nem nagyon történik velem semmi, a bőröm romokban, a közelben sehol egy rendes kutyasuli, mondanám, hogy órákat bújom a netet, hogy találjak valamit, de sajna nem, a kínálat annyira szegényes, hogy inkább rá se nézek.

Járok kettlebellre, erről egyelőre nem tudom mit gondoljak, az alaptanfolyamot(??) még végigjárom, aztán majd látjuk.

Áprilistól kötök a kutyára biztosítást is.

2015 hetedik hete, avagy a hét, amikor eltettük láb alól élősködő lakótársunkat

joy post on March 16th, 2015
Posted in Uncategorized

Szóval egerünk volt.

A kutya félt tőle.

 

joy post on March 1st, 2015
Posted in Uncategorized

Voltunk egyébként ma sétálni is, Viki egy cukkermókus, végre játszott más kutyákkal, Szuszóka is. Akárhányszor Vikit fellökték és nyüszített Szuszó mindig odaszaladt megnézni, hogy namivan, kell-e segíteni, aztán mikor látta, hogy minden oké, eljött.

Voltunk szombaton egy lakossági fórumon, kutyás témában, volt ott egy szexhormonoktól túlfűtött kankutya, akire Viki rámorgott mikor  felkente a kerítésre (Vikit a másik kutya), erre Szuszi odament körbeszaglászta a Vikit, és ott arra a következtetésre jutott, hogy itt súlyos problémák vannak, mert onnantól kezdve ha a másik kutya másfél méteren belül volt bevetette az “elmész vagy meghalsz” hörgését, és ezt be is tartotta volna úgyhogy eljöttünk gyorsan.

Az van hogy

joy post on February 27th, 2015
Posted in Uncategorized

Jogsit szereztem, mi lesz most?

Akutya

joy post on January 11th, 2015
Posted in Uncategorized

A kutya beteg, nem kicsit, de nem is halálosan. Tegnap este ezt még nem tudtuk, és ettől érdekes folyamatok indultak el, pénztárcavékonyodás, meg ráncosodás, szemkörnyéki nedvesedés. Reggelre jobban lett, de mikor kiengedtem véletlenek folytán hozzájutott a másik kutya kajájához, és mind betolta, szóval most megint csak nyögni tud. Ezzel párhuzamosan a ráncosodási folyamat újrakezdődött, meg az ügyeletes állatorvosok keresése, ki mikor nyit. Grammra pontosan mérem ki a bélrendszer fertőtlenítő port, ami reménytelen, mert nem mér grammra a mérleg, inkább mégis szemmértékre, közben filózok, hogy kellene-e valami probiotikum.

 

Ez szól nálunk.

 

Egymondatos

joy post on September 1st, 2014
Posted in Uncategorized

Lett végül internetünk.

 

Közben megbuktam kétszer is a jogsin, és tegnap voltam először egy kutyaiskolában, és még nem váltottam munkahelyet. A kutya rákapott a szökdösésre, ez ellen küzdünk, főleg abéla, de egyelőre a kutya áll nyerésre. Szóbakerült, hogy megkötjük. Azt az új szokását is felvette, hogy ha éjszaka be akar jönni, kaparja az ajtót, ilyen eddig nem volt sose, szóval el lett kapatva kicsit. Ennek megfelelően mostantól nincs bejárás és reggel kap enni este helyett.