Monthly Archives:July 2010

Egy fej jó – három fej jobb

joy post on July 31st, 2010
Posted in alap Tags: ,

Mivel ez a Durci Punci blog ezért muszáj lejegyeznem a mai legnagyobb gondolatomat, mégpedig hogy: párkapcsolati szempontból milyen praktikus lenne, ha három fejem lenne. Eggyel csókolózhatnék a fiúmmal, miközben a másik kettővel szimultán szapulhatnám valamiért.

Battlefield2

joy post on July 30th, 2010
Posted in alap Tags: , ,

Béci: Gyere,gyere,gyere!

Én: Mindjárt, csak előbb feltámasztom ezt a fickót! Aki átváltozott táskává…????

ilyen nincs

joy post on July 26th, 2010
Posted in alap Tags: , ,

gitta üzenete:
átválogattam a papírkáimat
Margit & Anita üzenete:
az itthon is van
gitta üzenete:
hülye papírok
ha végzek elégetem és körbetáncolom
utána vihetnek a diliházba
vagy a kórházba égési sérülésekkel
Margit & Anita üzenete:
azért kár iskolába járni

 

 

***

 

gitta üzenete:
nagyon szarul aludtam éjjel mert fáztam de nem értettem miért
aztán reggel láttam hogy nyitva volt az ablak
Margit & Anita üzenete:
be kell takarózni
gitta üzenete:
köszönjük emese
Margit & Anita üzenete:
szivesen

joy post on July 26th, 2010
Posted in Uncategorized

mikor mondtam a fiúmnak hogy végig akarok menni a szent jakab úton akkor azt mondta, hogy de hát nem is vagy vallásos.

most van

joy post on July 25th, 2010
Posted in Uncategorized

szitáló eső és köd

Köszönjük Természetanyánk!

joy post on July 24th, 2010
Posted in Uncategorized

A legjobb módszer az akvárium hűtésére a hidegfront. Ámen.

Kisvegyes

joy post on July 23rd, 2010
Posted in alap Tags: , , ,

Tegnap előtt este két nap takarítás után (másfél szoba + konyha + előszoba) leültem a pótágyra, mondtam a fiúmnak, hogy most, hogy rend van és makulátlan tisztaság (a tegnap elintézett szobába holnap megint mehetek porszívózni) sokkal jobb a közérzetem. Abéla erre találgatni kezdett, hogy most vagy kicserélték az agyam amíg ő nem nézett oda, vagy simán öregszem.

Valószínűleg simán öregszem, mert tegnap nem vitt rá a lélek a fürdőszoba takarításra, ma se azzal a tökéletes indokkal, hogy ma várható a legmelegebb nap.

Tegnap egyébként elvitt a fiúm sörözni, átvágtunk a fél városon meg párezer bébi békán (errefelé hatalmas béka invázió van), és a második helyet még nyitva is találtuk. Fejenként ittunk egy sört, amitől én csuklani kezdtem, ettől meg megnőtt az egyébként se átlagos cikiség faktorom, tehát gyorsan hazahúztuk a csíkot. Ahogy kiléptünk az ajtón a fiúm rátaposott egy mini békára, amit a mai napig nem tudtam neki teljesen megbocsátani, mivel két csuklás között még szóltam is neki, hogy van ott egy béka. Itthon semmi érdemleges nem történt, fogalmazzunk úgy, hogy éjfélig még nagyon kellemesen töltöttük az időt (továbbra sincs kedvem teleírni elbaszott amatőr szexleírásokkal a punciblogot, ez durcizásra van fenntartva, meg egyébként is mire való a merengő? )

Reggel elbicajoztam a piacra, ahol is kiutáltak, mert volt képem azt mondani a fickónak, hogy három szem érett ringlószilvát kérek. Még zacskót se akart adni a fickó. Én bezzeg végig kedvesen mosolyogtam, de csak azért, mert a tesóm egyszer szólt, hogy amikor megpróbálok kedves lenni idegenekhez, akkor igazából undorodó fintort vágok. Azóta inkább nem mosolygok ha megkérdezem az eladótól, hogy épp aktuálisan hová dugták el a citrompótlót/cukrot stb.

Ezután beugrottam még a dm-be sminkletörlő kendőért, de nem találtam olyat, mint amilyet kerestem, utóbb kiderült hogy azért, mert azt a rossmannban árulják, úgyhogy átmentem oda is (egy turkáló egy ékszerüzlet meg egy cipőbolt van a kettő között, szóval nem volt nehéz). Ott már találtam is kendőt, de hopp, véletlenül 99 forintért akciós termékek mellett volt, hoppá-oppá, szóval gyorsan vettem egy füstösítő szemceruzát (szürke képzeljétek), meg két egyszínű szemhéjpúdert/szemhéjfestéket. Érdekes, az egyikre púder a másikra festék van írva, pedig nekem ugyanolyanok, valami okos elmondhatná a különbséget. A púder matt és bőrszínű, a festék csillogós, a felirat szerint hot chocholate. haha. étcsoki vagy mogyorós?

Ezután átgurultam a fiúmhoz a munkahelyére. Az a jó a kisvárosban, hogy a belvárosban minden egymás mellett van. Szóval átmentem egy úttesten és ott voltam, ahol is nagy nehezen elmeséltem a fiúmnak, hogy miket vettem, aki aztán visszaküldött, hogy vehetek még két dolgot, tehát gyorsan vettem két körömlakkot is, cseresznye ill mélybordó színben, hát egyelőre ugyanolyannak tűnnek a körmömön. fail, de örülök.

 

mennyivel

joy post on July 22nd, 2010
Posted in Uncategorized

más lenne már nietzsche tőmondatokban. baszki.

nem okos

joy post on July 22nd, 2010
Posted in Uncategorized

ha én diktátor lehetnék betiltanám a többszörösen összetett mondatokat. röviden is el lehet mondani mindent. és még az se fordulhat elő, hogy az író elfelejti, hogy mit is akart eredetileg írni. ezért kevesebb lenne az értelmesnek, sőt nagyon bölcsnek tűnő értelmetlen agymutogatás.

 

fél órája szenvedek, szóval

joy post on July 20th, 2010
Posted in Uncategorized

az isten hámozza meg ezeket a kis golyóbis krumplikat, azt.