Monthly Archives:March 2014

joy post on March 11th, 2014
Posted in Uncategorized

Mindjárt indulok forestot venni, utána meg dolgozni. Megvettem tegnap életem első félig-márkás napszemüvegét, és az első polarizált lencséjűt(100%), barna üveg, szóval kifejezetten vezetéshez.

Persze egyből a szélsőségek embere vagyok, úgyhogy szeretnék még egy zöldet, csak úgy.

 

Probléma?

joy post on March 11th, 2014
Posted in alap

Maga!

Oldja!

Meg!

Happy lendület

joy post on March 10th, 2014
Posted in alap

Lassan kifogy a lendület, olyan, mint a kutyatáp, csak pár marok van a zsák alján, de holnap forestot veszek, mert jönnek a kullancsok, látom, hogy lesnek rànk, aztán elmegyünk az állatorvoshoz lendületért,happy dog sport active, abban van a lendület, abban.

Szexes autósiskola

joy post on March 6th, 2014
Posted in Uncategorized

Voltam egyébként ilyen jogsit befizetni, bementem, helószia, egy nagypapa korú és kinézetű egyén ült a gépnél, ajtónak háttal, és éppen meztelennős képeket nézett, amiket elfelejtett időben bezárni, a fekete fehérnemű már nem menő egyébként, csak szólok.Ami ezután mondott, az jobban szíven ütött, történetesen azt, hogy  maga kedveskén olyan dagadt, hogy még ruhában se szívesen nézem, ő bizony nem tud segíteni, csak helyettesít, jöjjek visssza máskor. Na ez a helyettesítés, aminek nincs érteleme, és nem is helyettesítés, csak ingyen netezés, a helyettesítés az, amikor valaki más helyett végzi el a más munkáját, nem pedig elküldeni a fizető ügyfelet.

Szóval visszamentem máskor, amikor egy középkorú extrarövid, tűzvörös hajú nő fogadott, akin egyedül egy segg alá érő, hosszított kötött fölső volt, nadrág, szoknya semmi, harisnya semmi, és akárhányszor leült, lehajolt, akkor mindig tök kellemetlen volt (nekem).

Szóval készen vagyok.

 

 

joy post on March 6th, 2014
Posted in Uncategorized

Minél több dolgot ismerek meg, annál biztosabban látom, hogy milyen keveset is tudok valójában…

Hamburgert főztem ma, a zsemle akciós a tescoból(nem előrecsomagolt, hanem rendes), a saláta szintén akciós, de amit ezen megtakarítottunk volna, azt elvitte a paradicsom meg a hús… tudod, amikor mondod a hentesnek, hogy ötven dekát kérek, ő meg, hogy hetven lett, maradhat? Haha… Vettem egy tescos kerámiabevonatú serpenyőt is, kíváncsi leszek….

Hétfőn reggel elrendezem a jogsit, március közepén fogok kezdeni, remélem zökkenőmentes lesz. Alig várom, egyre jobban korlátoz az autó hiánya, egész más lenne kocsival hazamenni bajára, vagy a kutyával eljárkálni mindenfelé, vagy akár csak sportolni menni.

A Kindle-t továbbra is imádom, bár mostanában csak a metrón használom. Noszogatom anyát a tokvarrással kapcsolatban, már hónapok óta húzódik…

Csináltunk itthon mű-mojitót, mivel lime-ot és mentát egyszerűen nem sikerült vennünk, ezért mentás lime-os sweps(??) és citromfű került a helyére, teljesen élvezhető továbbra is :) Jövő hétvégére jobban felkészülök!!

 

 

 

 

 

 

 

Viki hercegnő

joy post on March 6th, 2014
Posted in kutyás Tags:

Olyan ez, hogy ma felkeltem korábban, aztán visszafeküdtem, aztán felkeltem, aztán elvittem a kutyát sétálni, ahol találkoztunk egy fiú rotweillerrel, akinek a Viki hercegnő konkrétan a nyakáig ért,  ez nem akadályozta meg a Vikit abban, hogy két lábon állva a mellső két lábával a kutya fejére támaszkodva ugráljon, egészen addig, amíg a roti meg nem lendítette a fejét, amitől a Viki konkrétan oldalra repült és akkorát esett mint az ólajtó. Utána kulturáltan ismerkedett tovább a Viki.

Hónapok óta vártam, hogy egy kutya rámutasson arra, hogy ez az ismerkedés nem legjobb módja a fejen ugrálás, eddig ugyanis mindenki nagyon boldogan tűrte… Nem tudom hogy csinálja a Viki, de alapvetően minden kutya kedveli, még azok is, akik egyébként nem nagyon szeretik a többi kutyát.

 

Mondogatom neki azt is, hogy a járdán járkáljon különben nem nő vissza a fű, de az istennek se érti…