Monthly Archives:May 2014

Mindenki fürdik

joy post on May 27th, 2014
Posted in alap Tags: ,

Ismét fent áll az elméleti lehetősége, hogy van melegvíz. Sajnos gyakorlatilag kizárt, merthogy áram nincs hozzá, de legalább már volt itt bojler szerelő (számlával két darab Szent István királyos, anélkül másfél), és megszerelte a bojlert, szóval ismét KÉPES vizet melegíteni. Így három nap után és nagyon sokat jelent nekem, és a következőket fogom csinálni, amikor megjön az áram.

-vizet cserélek az akváriumban

-fürdök

-a béla fürdik.

Ha marad víz, akkor

-a kutya is fürdik.

Ez egy ilyen vizes nap.

 

 

Update 14.15

 

Még mindig nincs melegvíz.

 

Nagyon béná

joy post on May 21st, 2014
Posted in alap Tags: ,

8-10 pótórát kell vegyek, a tesóm egyből le is fordította, hogy “az azt jelenti, hogy nagyon béna vagy”, én meg megköszöntem, mert magamtól nem jöttem volna rá. Továbbra is németezek duolingon, kb az egyetlen jó dolog egy nap, ami történik velem, de a hétvégén abéla elvisz vezetni, nagyon készülök rá, plusz ki kell vágni az ecetfát is, mielőtt kicsúszik a kezünkből az irányítás, és valami sötét éjszaka ránk támad a fiatal hajtásaival együtt.

Plusz keresnünk kell egy másik albérletet, plusz keresnem kell egy másik munkát, ezzel kapcsolatban kezdek kétségbeesett lenni.

 

Kellene egy balta is.

A kutyával meg voltunk állatorvosnál mert köhög, illetve köhögött, aztán öklendezett a köhögéstől, aztán hányt, és lehet, hogy elmúlt volna magától is, de nyilván kompenzálom, hogy Archiebaldon anno nem tudtunk segíteni, szóval mindennel egyből orvoshoz megyünk, ez látszik is, mert mikor kinyitotta az orvos az oltási könyvet, és megnézte, hogy mikkel voltunk  ott korábban, akkor mondta is, hogy itt már minden volt, ami egyrészt igaz, másrészt meg pl amikor zöld gennyes izé folyt a szeméből, mármint a kutyáéból, az tök ijesztő volt, mint a hányós köhögés is, és még én is elkaptam ráadásul. A szemgyulladást.

Szóval kap a kutya köhögés elleni szirupot, ami kizárólag vajas kenyérrel hajlandó bevenni, ha felvágottat is kap hozzá, az még jobb, és esküszöm, hogy mélyebb lett a hangja.

Nem vicc, ebben a kutyában egy bernáthegyi veszett el.

Egyébként ha abéla most megkérdezné, hogy mit szeretnék kapni, akkor egy alátétet a fenyőfácska alá meg egy baltát. Nem utalgatás.

Zsírból lettem zsírrá leszek

joy post on May 8th, 2014
Posted in alap

Miközben az egyik kezemmel a többcentis hájat nyomorgattam a hasamon, és sóhajtoztam, hogy 71, bazdmeg, 71 kiló, a másik kezemmel meg nyomtam befelé a chipset, akkor azért volt egy tétova gondolatom, hogy mindenki azt kapja, amit érdemel.

Beteg vagyok, de így van jól

joy post on May 7th, 2014
Posted in Uncategorized

Amikor ilyeneket találok, mindig elönt valami földöntúli meghatottság, hogy van még felfedezni való szépség művészet a világon, de komolyan.

Szeretem a Kindlet továbbra is. Kerestem egy pszichológust, és erősen dolgozunk, hogy kianalizáljuk a pasim problémáit, elég nehéz, mert ha elakadok, akkor haza kell jöjjek, és megkérdezni a pasit. Az enyémeket, mmint a problémáimat egyelőre hanyagoljuk, mondta, hogy a szorongásom normális, amit azért jó szakember szájából hallani, csak azért ma már ott vannak a fekete karikák a szemeim alatt, mert aludni mégse tudok.

Otthagytam a nagymultimunkahelyet, most éppen munkanélküli vagyok, még sose voltam munkanélküli. Elég stresszes, pedig azt hittem majd jól kipihenem magam, de valahogy nem, mert ott van, hogy most miből veszünk prémium kaját a kutyának, de sebaj, van neki gumi frizbije, az is valami.

Nincs egyenesben a világ.