Monthly Archives:October 2012

Idális nap1

joy post on October 27th, 2012
Posted in Uncategorized

Felkeltem aztán összebújtunk, aztán pakolásztam, aztán bekapcsoltam a mosógépet, aztán a pasi elment, aztán krumplit pucoltam, aztán kidobtam a kukába fél kiló darált húst és hozattam  a pasival másik fél kilót, aztán kiteregettem, aztán a pasi megint elment, aztán porszívóztam, befejeztem a főzést, aztán kitakarítottam a fürdőszobát, ebédeltünk, aztán lefeküdtünk aludni. Aztán felkeltünk és tettünk vettünk, aztán dugtunk, aztán tettünk vettünk most meg sajtos rudat sütöttem.

joy post on October 27th, 2012
Posted in alap

alkoholba áztatom a sminkes ecseteimet.

bojkott

joy post on October 24th, 2012
Posted in Uncategorized

átok ül a blogon, zsinórban történik, hogy írni akarok nem megy a freeblog, írni akarok, nem megy a blog, írni akarok és megy a freeblog, de felhíva tesóm.

és még az ajakírt is elhagytam.

 

Ratyi álmoskönyv

joy post on October 24th, 2012
Posted in alap Tags:

Ketrecbe zártnak lenni: jó együtt érző képesség.

– rab: Tűnődés; látszólag felesleges gondokon töröd a fejed, elképzeléseid azonban eredetiek, ötletesek, még akkor is, ha nem tudod azokat másokkal megosztani.

Tehát mivel azt álmodtam, hogy ketrecbe zárt rabszolga vagyok, ezért jó együtt érző képességű vagyok, aki felesleges dolgokon elmélkedek, ám a felesleges elmélkedés felesleges dolgokon azért ötletes, még akkor is ha felesleges elmondani másoknak, meg egyébként se menni.

 

Vagy simán csak perverz.