Monthly Archives:April 2014

Héj! Csinálni!

joy post on April 18th, 2014
Posted in Uncategorized

Csomagolnom kellene, vagy dolgozni, vagy valami, vagy felhívni a fodrászt, vagy linux mint-et tölteni,  vagy  valami.

 

 

Valami!

joy post on April 14th, 2014
Posted in könyv Tags: , ,

A múlt héten meghalt Sue Townsend, az Adrian Mole sorozat szerzője, nagyon elszomorodtam. Ez az a sorozat, amit még gyerekként találtam a könyvtárban, és egészen a mai napig mindig találtam olyan részt, ami aktuális volt az életemre vetítve.

 

Nem a farka csóválja a kutyát

joy post on April 14th, 2014
Posted in Uncategorized

Szóval kicsit morci lettem a kutyára a hétvégén, nem igaz, hogy ennyi idő alatt nem jött le, hogy a gyere ide, nem opcionális, még a futtatóban se, és nem is azt jelenti, hogy “ha van kedved trappolj ide, szeretnék valami finomat adni, de nem gáz ha nem”, úgyhogy szombaton némi kiabálás és vinnyogás(nem én), piros fejjel(én), távoztunk a futtatóból, hogy utána fél órán át másfél méter távolásgból, ismételjük kifulladásig, hogy én rákiabálok, ha nem jön elsőre, akkor megrángattam. Később tíz méteresen is, egyre távolabbról, úgyhogy egy óra múlva már elsőre jött, tök mindegy, hogy másik kutyát látott, vagy szaglászott, vagy bármi, persze még mindig nem stabil, de megint javult egy kicsit.

Azért mondom, hogy nem stabil, mert később a parkban találkoztunk egy j ófej kutyával, akit ismerünk, és akkor elengedtem had játsszon egy kicsit, és akkor először egyáltalán nem akart visszajönni, hanem lefeküdt és távolról bámult rám, és mikor megsimogattam a másik kutyát és körberajongtam, akkor visszajött, de kitért mielőtt megfogtam volna, szóval innen ismét a tízméteresen folytattuk a sétát.

Értem én, hogy pozitív megerősítés, meg semmi erőszak, meg hülye paraszt vagyok, amiért kiabálok vele meg megijesztem, de ha valaki nem ért a szép szóból, és makacskodik és csakazértse csinálja, akkor azért egy idő után muszáj csúnyán mondani.

Viki fekszik a fűben

Viki örül

joy post on April 9th, 2014
Posted in Uncategorized

Tegnap befejeztem a KRESZ tanfolyamot, a teszteken hol átmegyek, hol nem, majd a hétvégén, majd majd, majd kedd este, szerdán reggel vizsga, korán reggel, de legalább szabit nem kell kivennem. Fagyit ettem. Ma, tegnap.

Találkoztam a nővel, aki csirkecombbal eteti a kutyát, és mikor utaltam rá, hogy annyira nem örülök, akkor szenvedő arccal mondta, hogy hát hogy lehetne kihagyni pont a Vikit, amikor az összes többi kutya kap valamit, és friss, meg egyébként is évek óta jár ide, a kutya meg imádja. Ennyiben maradtunk, meglágyultam de komolyan, főleg mivel a Viki tényleg imádja.

 

 

 

 

Tehenes személyiségrajz

joy post on April 8th, 2014
Posted in Uncategorized

Mostanában egész jól vagyok, mindjárt vége a kressz tanfolyamnak, ha minden ok, akkor nyáron már vezetek, persze ehhez gyakorolnom kéne, de ha minden ok, akkor mindenfelé menni fogunk, agilityre, meg kutyaiskola, meg túra meg ilyen vad vágyálmaim vannak, de komolyan tiszta live fast die young életvitel.

 

Rajzoltunk a Bélával tehenet, aki szerint az én tehenem horror jószág, és sürgősen szakorvosi segítségre van szükségem*, pedig csak egy jó masszázs meg két koktél kellene a boldogságomhoz. Meg minusz 15 kg. De komolyan.