Category Archive:véleményez

A burgidat

joy post on June 27th, 2014
Posted in alap, párberszéd, véleményez
én:
” Black Cab Burger

A főként marhahúsból készült hamburgerekre specializálódott helyen, számtalan extra feltéttel dobhatod fel szendvicsedet. Te bevállalnád grillezett ananásszal vagy mondjuk tükörtojással?
1095 Budapest, Mester utca 46.

tök közel voltunk hozzá:D
 Elküldve (péntek, 10:46)
 Béla:  hazafelé találkozzunk ott?
és akkor nem kell sütnöd sem ma
de drága
meg megsütni a húst kb semeddig se tart
 Béla:  1000/fő
okés
 én:  bevásárolni meg úgyis megünk
de úgy meg 1000 ft /2 fő
 Béla:  én a tiedet szeretem a legjobban
 én:  :D:D
 Béla:  a burgidat

thx

joy post on January 15th, 2012
Posted in véleményez

Igazából szerintem Schmitt Pál nem használta fel Nikolaj Georgiev munkáját, sőt ellenkezőleg, Nikolaj Georgiev jövendölte meg, hogy mit fog írni a Szent Nép akaratából megválasztott Mégszentebb Államfő.

Ezúton is köszönjük neki.

 

http://hvg.hu/itthon/20120111_Schmitt_doktori_disszertacio_plagium

megmondják a tutit

joy post on November 21st, 2011
Posted in véleményez Tags:

Nyuszika kiabál az erdőbe: -Meneküljünk!A Fideszesek minden medvét letartóztatnak! -Te nem vagy medve! -Azt ők döntik el!!

Hihetetlen

joy post on October 20th, 2011
Posted in véleményez Tags:

Épp egy 2002-es CHIP magazint olvasok, amiben bejelentik, hogy a Microsoft bemutatta a .NET platformot.

Bemutatnak egy számítógép konfiguráció is potom 600 000 Ft-ért, amiben 1 Gb RAM (74 980 Ft) van és AMD Athlon XP 2000+  proci (52 050 Ft). Elképesztő.

 

A mellékleten MAGYAROSÍTHATÓ Mozilla 1.0 böngésző szerepel.

:O

Nem árt

joy post on October 19th, 2011
Posted in busz, egyetem, véleményez Tags: , , , ,

Nyaggat már a fiúm szombat óta, hogy blogoljam ki, hogy szombaton 3x hívott fel, miközben nekem már a kezemben volt a teló, hogy felhívjam. Ez már nem lehet véletlen, bizonygatja, és biztosan van valami köze ahhoz, hogy lassan négy éve történt, hogy az első találkozásunk után 12 órával a ránk jellemző óvatossággal kimondtuk, hogy na akkor próbáljuk meg együtt, én meg hazautaztam, és kiraktam iwiw-re (jézusom, akkor még menő volt az iwiw), hogy kapcsolatban élek, amitől a fiúm kis túlzással könnyekig meghatódott (biztos menstruált vagy valami). Szóval azért van köztünk összhang, na.

A Szécsi Noémi könyv kezd szimpatikusabb lenni (a végére megváltozott a helyzet, vasárnap este harminc oldalt olvastam együltő helyemben bonya tanulás helyett, meg is lett a böjtje), viszont lassan kezd beindulni a cselekmény, a hatvanadik oldalon ez már nem hátrány. Félreértés ne essék, nem a cselekmény hiányával van bajom, Beckett-et imádom, neki meg a cselekmény elhagyása volt a specialitása (képzeljetek el egy olyan színdarabot, amiben nem-történik-semmi, kemény nem?), de SZ.N. nagyon előkészítem a bonyodalmat stílusa azért túlzás.

Mutatott egy fiúm egy érdekes filmet – Tropa de Elite -, ami elsőre a tipikus katonai-ruha-miatt-felismerhetetlen-de-jótestű-pasik-lövik-egymást típusúnak tűnt, de a végére kiderült, hogy egy átgondolt és veszélyesen szókimondó brazíliai társadalomkritika. IMDB-n is magasra értékelik, nem véletlen, nézzétek meg. És mivel a kivétel erősíti a szabály a 2. része (Tropa de Elite 2), még jobb mint az első. De tényleg.

Ma reggel a buszon beszélgettem egy nyugdíjas nénivel (minden héten találkozunk), és mondtam neki, hogy ZH-t írok reggel kilenctől kilenc óra tíz percig. Elgondolkozott, és mondta, hogy

– Reggel kilenckor már a fürdőben leszek, épp akkor fognak masszírozni, tehát akkor éppen nem csinálok semmit, küldhetek pozitív energiát.

-Az jó lenne, köszönöm szépen – nevetgélünk, majd ő hirtelen elkomorodott.

-De viccet félretéve – mondta – tényleg tudok küldeni energiát – Küldjek?

Mivel nyitott és elfogadó állampolgár vagyok csak egy pillanatra esett le az állam.

-Persze, küldjön-  mondtam. Ártani nem árthat.

-Jól van, akkor beszélek az angyalokkal – válaszolta komolyan.

joy post on February 21st, 2011
Posted in véleményez

“nyugdíjvédelmi megbízott”

beszarás.

Mi lenne ha…

joy post on January 30th, 2011
Posted in véleményez

Egymondatos vélemény az Ezek megőrültek c. műsorról

joy post on January 22nd, 2011
Posted in véleményez Tags:

Én nem tudom, hogy az idétlenkedés és a szórakoztatás mikor és hol lettek egymás szinonimái, de örülök, hogy nem voltam ott.

Kisvegyes

joy post on November 10th, 2010
Posted in alap, véleményez

Nézd már, mondom a fiúmnak. Mit nézzek, mondja, a hasam vágom rá. Na milyen, kérdezem miután némi nézelődés után visszafordult a reggeli meztelennős képadagot emészteni. Kicsi, vágja rá, és egyetértek vele.

Egyébként elhagytam a talált tüncitollat, isten bizonyára még a gondolatot is komolyan vette, hogy diákot a tüncitollért.

Emellett menstruálok, tehát választ kaptam arra mitől fájhatott a fejem az elmúlt két napban. Tegnap elolvastam a buszon a mellett ülő könyvéből, hogy hogyan kell amalgánnal fogat tömni. A könyv tök jó volt, az általános iskolás természetkönyveinek stílusában íródott. “Amalgánnal történő tömés során mindig több anyagot vigyünk fel a fogra, hogy könnyen eltávolíthassuk a higanyban gazdag felsőrészt. Azon kívül a rágófelület kialakításához is szükség van a többletre.”

Rövid, könnyen érthető mondatok. Én is megyek fogorvosnak.

Orbán Viktor Népi Demokratikus Köztársaság

joy post on October 27th, 2010
Posted in véleményez Tags:

Kérdezte tegnap a fiúm, hogy szeretm-e annyira, hogy adott esetben elköltöznék vele Észak-Koreába, mondtam is neki, hogy NEM, mert mindennek van határa.

Erre ma látom, hogy költöznünk se kell, mert gyakorlatilag már ott vagyunk.

Azt viszont tényleg nem értem, hogy miért megadóztatni akarják, miért nem MEGSZÜNTETNI.  Azt még én is tudom, hogy egy JÓ könyvelő CSODÁKRA képes, meg azt is, hogy esetlegesen három év múlva egy apró visszhang nélküli módosítással ki lehet  bújni a fenti törvénytervezet alól.

De nem is ez az ijesztő, hanem a FIDESZ azon hozzáállása, hogy aki szemben áll velünk, azt a NÉP nevében eltöröljük/megadóztatjuk/korlátozzuk. Az Én nevemben kérem ne korlátozza az AB-t. Köszönöm.

 

Agyrém.