Monthly Archives:June 2012

joy post on June 27th, 2012
Posted in Uncategorized

addig nem tudod meg igazán mit jelennt a beszűkült tudatállapot, amíg ott nem vagy, amíg ott nem voltál

javításra nincs lehetőség.

joy post on June 27th, 2012
Posted in Uncategorized

Megyek ma vizsgadolgozatot megtekinteni, a sajátomat. Érthetetlen módon nem elégséges. Van egy nagyon kellemes abszurd szájíze a dolognak, a párbeszéd jut eszembe amikor a tanítvány számon kéri Gold-ot, hogy egy Istennel kapcsolatos kurzuson miért Shakespeare királydrámáit tanítja, mikor őt Isten érdekli, miatta vette fel a kurzust. Gold letolja, hogy meg kellett volna kérdeznie a tanulmányi tanácsadóját, hogy hogyan működnek a dolgok. Ha Istenről akar tanulni, akkor teológia helyett pszichológiát kell hallgatnia. A diák szárazon azt válaszolja, hogy Gold a tanulmányi tanácsadója, és sosincs a szobájában a fogadóórájakor.

Gold zavartan azt tanácsolja, hogy menjen máskor, akkor ott van.

Az ahhoz a tanárhoz, akit ma meg szeretnék látogatni kapcsolódó összes etr-es bejegyzés (fogadóóra, iroda) üres, a honlapja nem létezik, a látogatáshoz megfelelő hely és a kielégítő időpont szájhagyomány útján terjed. Én szerencsére kétszer is (hely-idő külön) a megfelelő fórumokat olvastam a megfelelő időben.

Korábban már emlegettem a jósnőképzést, ez bizonyára még a kezdő, szint jelenbe látás. Kártyavetésből fogadóóra és iroda meghatározása. Teljesítendő minimum 50%. Aláírás a tanár fogadószobájában, fogadóórán. Segédeszköz nem használható.

Javításra nincs lehetőség.

 

kapcsolati mélypont

joy post on June 27th, 2012
Posted in Uncategorized

-Szia.

-Szia.

A végén.

joy post on June 25th, 2012
Posted in alap

Úgy érzem, hogy amint lesz új pesti munkahelyem, lesz új pesti albérletünk, akkor én fogom magam, és leülök, és elolvasom Keruac-tól az Úton-t. Aztán az Újra az úton-t. És megveszem a Forró vízi zenét.

A Forró vízi zenét mindenképpen.

joy post on June 14th, 2012
Posted in alap

mankót a fejbe

joy post on June 11th, 2012
Posted in alap

abéla: Tudod mire ébredtem hajnali fél ötkor?

én: Hogy a mutatóujjammal bökdösöm az oldalad?

abéla: De miért?!

én: Nagyon hülye hangokat adtál ki és nem akartad abbahagyni. Tisztára ütemes volt, még félálomban ahogy ébredeztem, azt hittem épp tönkremegy a hűtőszekrény vagy valami. Nagyon megijedtem.

abéla: Ja, akkor jó. Egyébként ilyen útkeresős álmom volt.

Biztos vonattal ment.

***

én: Beadom oda az önéletrajzomat. Nagyon gyorsan tudok gépelni.

C1: Tényleg?

én: Nem.

3 km

joy post on June 6th, 2012
Posted in alap Tags:

annyit, biza