Monthly Archives:November 2012

a ruhaszárítót

joy post on November 28th, 2012
Posted in alap Tags: , ,

lett egyébként csodaszárítóm is, nem is írtam, nahát.
úgy nézett ki, hogy ő meg én így elmentünk arra a helyre, villamossal, hogy vegyünk dolgokat, amiket megeszünk, aztán valahogy elvesztettük egymást ( mikulássapka vásárlás után közvetlenül), úgyhogy elkóboroltam az edényes sorra, aztán mikor már azon gondolkoztam, hogy bemondatom, hogy Hosszúdárda Bélát várja a barátnője az információs pultnál, felhívjuk kedves vásárlóink figyelmét, hogy hosszúrdárda bélát, megjelent abéla, és daliás mosollyal az arcán nyomta a kezembe a ruhaszárítót, hogy nézd, punci, mit találtam.
Néztem.
Később, mikor kasszánál sorban álltunk (kasszánálltunk), mellettünk várakozott egy kislétszámú erősen kisebbségi galeri.Hangosak voltak, és tahók, és fájdalmasan komplexusosak, úgyhogy később, biztonságos hallástávolságon kívül, mondtam is a bélának, hogy
-Mit csinálunk, ha nekünk is ilyen gyerekeink lesznek? – és vártam a megnyugtató választ, hogy nekünk jól nevelt gyerekeink lesznek, úgy fognak születni.
-Akkor agyonverlek, mert cigánnyal basztál.

én meg tudom érteni

joy post on November 28th, 2012
Posted in Uncategorized Tags:

Mondta egyszer a fiúm, hogy volt egyszer egy kollegája, akivel ültek egymás mellett, és így mondta fickó, hogy te béla, veled nem szokott olyan lenni, hogy csak hirtelen, minden ok nélkül nagyon idges leszel?

Nem mondta a fiúm.

Mert velem szokott.

Aztán ültek tovább.

a fém ruhaszárító állvány

joy post on November 20th, 2012
Posted in Uncategorized

körbejártuk egyébként a fiúmmal a közeli tesco áruházakat, hogy találjunk most akciós fém emeletes ruhaszárítót, amiért őrült, megszállott vonzalmat érzek.

Nem találtunk. Mások is őrült, megszállott vonzalmat éreztek iránta. Sokan mások.

A fiúm egyébként egy angyal (vagy súlyos elmebetegségben szenved),  mivel a reggeli csúcsban keresett fel több egymástól távol eső tescot a fenti nemes célból, aztán este budaörsre is kivitt.

Teljesen el vagyok ámulva a közeledő büntijog zv milyen nemeslelkűségi hullámot indított el.

Aztán este, mikor előadtam neki, hogy úgyis tudom, hogy meg fog csalni, mivel (itt jön népes férfirokonságának felemlegetése akik megcsalták már a barátnőjüket vagy feleségüket) fél percig összehúzott szemöldökkel gondolkodott azon, hogyan mondják latinul, amikor valakit már azért meg kell büntetni, mert szociológiailag, statisztikailag, genetikailag stb az átlagnál nagyobb esélyt mutat arra, hogy esetleg talán bűnt követ el. Két szóból áll.

Nem is tudom,

joy post on November 19th, 2012
Posted in versesidézetes

“I don’t even know if I have the capacity for normal emotions or not because I haven’t cried for a long time. You just stifle them for so long that maybe you lose them, partially at least. I don’t know.”

Jeffrey Dahmer

pszihopata báj

joy post on November 5th, 2012
Posted in Uncategorized

Idén ismét NanoWriMo, egy pszichopatáról írok, műfaját nézve a többiek szerint twilight hatefic.

Nahát, idén ez a második twilight hatefic, mondották volt. Nahát, hát kié a másik. Hát az XY-é. De most menjünk tovább, ki mit ír még?

Nem nagyon írtam eddig, kicsit megbántódtam, amiért kiderült, hogy a női főszereplőmnek annyi agya van mint egy lobotómián átesett csigának, és randizni ment egy köcsöggel, akit csak két bekezdéssel előbb találtam ki. Kénytelen voltam másfél oldalt szentelni a randi tönkretevésének, hogy undorítóan klisés körülmények között a pszichopatám karjaiba lökjem.

Az élet nehéz.